Laatste nieuws

08.07.2015 - Ip sensoren direct online
[Lees meer...]

20.05.2015 - MachineTalk staat op #M2MTalks
[Lees meer...]

12.02.2015 - Test M2M over radio geslaagd
[Lees meer...]

09.11.2014 - Introductie IoT Dashboards
[Lees meer...]
 [<<] [<] [1] [2] [3] [4] [5] [>] [>>

Service op afstand kent vele voordelen

2008-07-07 14:38:54


Remote service succesvol implementeren


Langere files en schaarser verkrijgbare servicemonteurs maken het steeds lastiger om het gewenste serviceniveau aan uw klanten te leveren. Servicecontracten verschuiven bovendien van een reactief response karakter naar pro-actieve uptime SLA's. Hoe maakt u de twist van duur correctief naar voordeliger preventief onderhoud? Remote service brengt u een hoger service level tegen lagere kosten.

 

Remote service steeds beter mogelijk

Remote service betekent dat u op afstand met uw machine of installatie communiceert. De machine meldt zelf een storingsalarm of geeft aan wanneer een volgende onderhoudsbeurt nodig is. U stelt op afstand de diagnose en lost eventueel de storing remote op. Nieuwe technologiën en goedkopere hardware- en datakosten zorgen ervoor dat remote service zich in steeds meer situaties direct terugverdient.

 

Financieel voordeel door de juiste doelen

Bij de implementatie van remote service is het belangrijk dat u helder heeft wat u wilt bereiken. Doelstellingen kunnen zijn:

- Verminder het aantal bezoeken op locatie met xx%

- Verbeter de uptime van de machine met yy%

- Verlaag het aantal "ik kan het niet vinden" situaties van de field engineer

- Verhoog de omzet met zz% door de verbeterde uptime

- Doe meer met uw huidige servicemonteurs of voorkom dat u nieuwe moet aannemen

 

Duidelijke, meetbare en historisch vergelijkbare doelstellingen geven u meer inzicht in de te behalen financiële voordelen.

 

MachineTalk zorgt voor een hoger servicelevel tegen lagere kosten

MachineTalk bepaalt samen met u wat u wilt bereiken met Remote Service. Vanuit standaardcomponenten stellen wij de juiste oplossing samen: hard- en software voor de koppeling met uw machine, de (mobiele) communicatie en de dataopvang en rapportage in een gehoste backoffice. Zo levert  u een hoger serviceniveau tegen lagere kosten. 


Gebruikte bron: blog.axeda.com